CompTIA Community Event: Innovatieve oplossingen voor IT-uitdagingenCompTIA Community Event: Innovatieve oplossingen voor IT-uitdagingen
Back Back Nieuws

CompTIA Community Event: Innovatieve oplossingen voor IT-uitdagingen

30 april 2024

In een tijd waarin technologie een cruciale rol speelt in elk facet van het bedrijfsleven, biedt het CompTIA Community event op 22 mei in Utrecht een unieke kans voor MSP's, verkopers, distributeurs en tech-professionals om samen te komen en de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden.

Platform voor gesprekken en inzichten

Het evenement, gehouden in het Crowne Plaza Utrecht, biedt een platform voor diepgaande gesprekken en praktische inzichten over een reeks van cruciale onderwerpen. Gastsprekers zullen inzichten delen over het praktische gebruik van generatieve AI, de impact van wachtwoorden op het risico van ransomware-aanvallen, en de strategieën om psychologische flexibiliteit op te bouwen in een snel veranderende technologische omgeving.

‘Dit evenement is een must-attend voor iedereen die betrokken is bij de technologie-industrie’, aldus woordvoerder Pim van Houten. ‘Het is een unieke gelegenheid om te leren van experts, ervaringen te delen en waardevolle relaties op te bouwen binnen de gemeenschap.’

Netwerken, leren en delen

Het CompTIA Community event belooft een stimulerende omgeving te bieden waar professionals kunnen netwerken, kennis kunnen opdoen en inzichten kunnen delen om hun organisaties naar grotere hoogten te leiden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!