Back Back Nieuws

CLC-VECTA Locatiebijeenkomst: met succes werken aan je imago

17 september 2014
Het is niet vanzelfsprekend dat opdrachtgevers jouw locatie en organisatie zien zoals jij dat graag zou willen. Het gat tussen identiteit en imago kan soms zo zijn, dat met succes werken aan je imago een echte uitdaging is. Jaarbeurs en World Forum zijn deze uitdaging al aangegaan en vertellen je tijdens de Locatiebijeenkomst op 22 september a.s. georganiseerd door CLC-VECTA over het doorlopen van dit traject en hun (leer)ervaringen.

Wat je kunt verwachten
Als vervolg op de sessie over de business identity van jouw locatie, word je tijdens deze Locatiebijeenkomst inspireren met twee aansprekende praktijkcases. Voorbeelden die laten zien hoe je het beeld dat je naar de buitenwereld wilt uitdragen, vertaalt naar een concrete aanpak, hoe je deze uitrolt, communiceert en managet.

Zo legt Elisabeth Matos, General Manager Jaarbeurs en initiatiefneemster van Meetingmoods, uit hoe het congres- en vergadercentrum van Jaarbeurs, na het vaststellen van de gewenste identiteit, deze met succes heeft geïmplementeerd. Zij omschrijft het proces dat hiervoor is doorlopen en geeft inzicht in hoe het er nu voor staat.

Michiel Middendorf, General Manager World Forum, gaat daarop door en vertelt over de strategische keuze van World Forum om de slag te maken van locatie naar inhoud. Hij licht toe wat de aanleiding was voor deze keuze, hoe het is aangepakt en wat de effecten hiervan tot nu toe zijn.

Tijdens deze bijeenkomst is er voldoende interactie en gelegenheid om elkaar vragen te stellen en kennis met elkaar te delen. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Voor wie
De bijeenkomst is erg interessant voor managers en marketeers van een evenementen-, congres- en/of beurslocatie.

Programma
Deze bijeenkomst vindt plaats op 22 september a.s. in Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.
14.00  Ontvangst & registratie
14.30  Praktijkcase 'Meetingmoods' door Elisabeth Matos
15.00  Praktijkcase 'Van locatie naar inhoud' door Michiel Middendorf
15.30  Samenvatting & napraten
16.00  Netwerkborrel

Kosten & Aanmelding
Deze bijeenkomst is, uitsluitend na aanmelding vooraf, voor leden gratis toegankelijk. Niet-leden betalen een tegemoetkoming in de kosten van € 35,- p.p. Via deze link kun jij je aanmelding in orde maken. De voorlopige deelnemerslijst kun je hier bekijken.

Bron: clcvecta.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!