Back Back Nieuws

Brainstormen rond de middenstip en een presentatie bijwonen vanaf de tribune

02 juni 2014
Zo Groot Is Oranje, de nieuwe voetbalattractie van Madurodam, is tevens een locatie om in de aanloop naar en tijdens het WK voetbal een brainstorm of teamsessie te organiseren. Vanaf 2 juni is het mogelijk om deze splinternieuwe oranje zalen te boeken voor subsessies.

Locatie met Oranje tintje
Via de spelerstunnel kom je op de grasmat, waar je in eerste instantie alleen een uitgelichte middenstip ziet. Als je ogen gewend zijn aan het donker zul je op een van de wanden het Wilhelmus ontdekken. Verder is er geen afleiding en kun je helemaal blanco of beter gezegd ‘in black’ volledig concentreren op de brainstorm, groepsgesprek of andere inspirerende sessie. Je neemt plaats in een heerlijke oranje zitzak en de creativiteit kan losbarsten.

In de naastliggende ruimte stroomt de adrenaline door je lichaam wanneer je de tribune bestijgt en plaatst neemt tussen de duizenden supporters die op de wanden zijn afgebeeld. Om ‘in the winning mood’ te komen kun je voorafgaand aan de presentatie het winnen herbeleven van de eerste en enige internationale titel van het Nederlands Elftal. Je kunt met maximaal 60 personen een bijeenkomst organiseren in deze op en top oranjegetinte ruimte.

Zo Groot Is Oranje
Zo Groot Is Oranje symboliseert de nationale trots en sterke collectieve band, wanneer Nederland een sportieve prestatie levert. Via het verhaal van de grootste Nederlandse voetbalprestatie ooit, het winnen van het EK 1988, worden bezoekers meegenomen in de droom van nu: wereldkampioen worden. In drie WK-finales was Nederland er zo dichtbij. Madurodam bedacht, ontwikkelde en bouwde de nieuwe attractie in eigen huis. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!