Back Back Nieuws

BOOKX organiseert op maat gesneden activiteiten rondom Soldaat van Oranje

27 september 2012
Sinds oktober 2010 speelt, op voormalig vliegbasis Valkenburg bij Leiden, in de TheaterHangaar de succesvolle theaterhit; Soldaat van Oranje – De Musical. Avond aan avond is deze voorstelling uitverkocht en ook de Zakelijke Markt omarmd deze unieke productie volledig.

Arrangementen
BOOKX biedt als exclusieve partner arrangementen aan voor groepen vanaf 10 personen tot volledige uitkopen. Een middag of avond met medewerkers en relaties in combinatie met een borrel, 3-gangen diner of walking dinner behoort tot de vele mogelijkheden. Naast de ‘standaard’ arrangementen rondom deze bijzondere theaterbelevenis, organiseert BOOKX ook toepasselijke dagprogramma’s die in correlatie staan met het verhaal van Soldaat van Oranje.

Battle
Zo organiseerde zij dinsdag 25 september jl. voor een opdrachtgever een activiteit op het strand in Noordwijk. Voor 65 medewerkers was er een programma samengesteld, waarin zij zich waande als echte Soldaten op een missie. De groep werd ontvangen door ‘de korporaal’, die middels een echte briefing aan ‘zijn rekruten’ de missie bekend maakte.

Tijdens de briefing werd duidelijk dat er een ‘battle’ tussen de verschillende teams aanstaande was. Ook kreeg ieder team een PUBA (plunjebaal), waar de uitrustingen voor de missie in zaten.
Het doel van de missie was het uitvoeren van verschillende opdrachten, om uiteindelijk te bepalen welk team het meest GESCHIKT! en welke ONGESCHIKT! zou zijn.

Barbecue en Soldaat van Oranje
Om 17.00 uur kwam het geslaagde programma ten einde, waarna de groep vertrok richting de TheaterHangaar voor een uitgebreide barbecue op Het Bordes en bezoek aan de voorstelling Soldaat van Oranje. Iedereen genoot enorm van zowel het programma op het strand, als van het theaterarrangement en de verbazingwekkende voorstelling.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!