Back Back Nieuws

Benefietgala in Studio A12: Feest voor een Feestje

30 september 2014
In Bunnik vindt op vrijdag 10 oktober aanstaande het Spijkerbroekengala plaats met als thema ‘Feest voor een feestje’. Studio A12 verandert in een galafeestwereld vol entertainment met artiesten als o.a. Glennis Grace. Dit alles om geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Het is nog mogelijk om een tafel te reserveren en zo dit goede doel te steunen.

In Nederland zijn er meer dan 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. nbUtrecht, BHG en initiatiefnemers uit de regio Utrecht hebben daarom hun handen ineen geslagen om hier iets aan te doen: Het Spijkerbroekengala. Een gala geheel in het teken van Stichting Jarige Job.

Stichting Jarige Job
Stichting Jarige Job maakt verjaardagen mogelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud die hun verjaardag eigenlijk niet kunnen vieren omdat daar thuis simpelweg geen geld voor is. Sociaal maatschappelijk gezien is het voor deze groep het meest belangrijk om de verjaardag te vieren. De stichting steunt deze kinderen met een ‘verjaardagsbox’ gevuld met versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige.

In spijkerbroek
Het concept van het Spijkerbroekengala is simpel: kom casual, bij voorkeur in spijkerbroek, naar het galafeest en geniet van een geweldige avond uit. Gasten beleven een fantastische avond vol entertainment, verrassingen en topartiesten omlijst met ludieke food en drinks concepten. Met uw komst steunt u de Stichting Jarige Job en maakt u een verjaardagsfeestje mogelijk voor een kind dat anders geen verjaardag kan vieren.

Initiatiefnemers en sponsoren
Zonder initiatiefnemers en sponsoren zou dit benefietgala niet georganiseerd kunnen worden. Tot de initiatiefnemers behoort ook Brothers Horeca Groep (BHG). Marco Peek, directeur van BHG, licht toe: ‘BHG is zeer betrokken bij dit evenement en draagt dit initiatief een warm hart toe. Door onze ervaring en kennis te delen dragen wij vanuit BHG bij aan dit ludieke benefietgala. Want wij vinden dat ieder kind zijn of haar verjaardag hoort te kunnen vieren.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!