Back Back Nieuws

Bart Donkersloot nieuwe CEO Hulskamp Audiovisueel

01 oktober 2014
Drs. Bart Donkersloot (46) is benoemd tot CEO bij Hulskamp Audiovisueel. Hij volgt hiermee Eduard Hulskamp (eigenaar) op die in 2012 deze rol destijds op zich had genomen. 'In Bart heb ik een echte leider gevonden die mijn bedrijf op de juiste koers naar de toekomst brengt. Zijn bedrijfskundige achtergrond en uitgebreide management ervaring binnen het directiebestuur van het bankwezen geven mij veel vertrouwen', aldus Eduard Hulskamp.

Bart begon vanuit zijn eigen bedrijf Rebild Advies zo’n 5 maanden geleden als General Manager a.i. bij Hulskamp. Na zijn studie aan de Erasmus Universiteit is hij onder andere Directeur Retail bij de SNS bank geweest waar bij verantwoordelijk was voor de landelijke aansturing van het bancaire Retail bedrijf.

Tijdens een interne bijeenkomst met de medewerkers overhandigde Eduard Hulskamp symbolisch een ‘klassieke’ scheepskompas aan zijn kersverse CEO. ‘Als echte Utrechter ken ik het bedrijf Hulskamp van kinds af aan. Deze audiovisuele organisatie is echt een begrip in de regio en ver daarbuiten. De komende tijd zal ik mij bezig houden met de strategie en beleidsplannen van het bedrijf. Ik ga de uitdaging graag aan’, aldus een trotse Donkersloot.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!