Back Back Nieuws

Axitraxi: specialist in maatwerk

25 januari 2012
De meeste mensen kennen Axitraxi als zijnde attractieverhuurder. Naast de verhuur van attracties is Axitraxi al jaren een gerenommeerde naam in de wereld van de verkoop van attracties en opblaasstructuren. Vanuit de fabriek in Polen worden de opblaasstructuren ontworpen en geproduceerd. De laatste jaren richt Axitraxi zich steeds meer op het maatwerk.


TunFun
Onlangs leverde Axitraxi een gloednieuwe en op maat gemaakte survivalbaan aan TunFun Speelpark uit Amsterdam. Het overdekt speelpark TunFun (4000 m2) is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd in een voormalige tunnel in het centrum van Amsterdam. Deze unieke locatie zocht naar een uniek ontwerp en kwam uiteindelijk bij Axitraxi terecht.

Specifieke wensen

“Steeds vaker worden we benaderd door een klant die heel specifieke wensen heeft ten aanzien van het ontwerp en/of de maatvoering. Hier spelen wij dan ook graag op in”; aldus Bob Coppens, directeur van het Maldense bedrijf. “Of het nu gaat om een opblaasbaar promotieobject, een springkussen of survivalbaazn, alles is mogelijk. Wij kijken samen met de klant wat de wensen zijn en houden hierbij de strenge veiligheidseisen die in Nederland gelden in het achterhoofd. Hierdoor komen wij uiteindelijk met een realistisch en veilig 3d-ontwerp waarin de wensen van de klant en onze creatieve inbreng samenkomen.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over de verkoop van opblaasbare speeltoestellen en promotieobjecten kunt u kijken op de website. Bij specifieke maatwerk wensen kunt u contact opnemen met 024-3582885.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!