Back Back Nieuws

Aventiq: 'Spectaculaire presentatietechniek bereikbaar en betaalbaar'

28 augustus 2014
Je kent het wel, je wilt een evenement organiseren in een theater of op een andere locatie, maar de presentatietechniek is helaas niet toereikend. Geen probleem, dan huur je de aanvullende materialen toch bij een technisch verhuurbedrijf? Al snel ontvang je de eerste offerte van het bedrijf. Er staan technische termen en apparatuur op beschreven waar je nog nooit van hebt gehoord. Je vraagt jezelf af of je dit echt wel allemaal nodig hebt. Geen idee? Het zal wel. Je kan je er geen beeld bij vormen, maar heb je dan een andere keus?

Tot nu toe was er geen oplossing voor dit probleem. Wilde je meer presentatietechniek op een locatie, dan had je eigenlijk, tot het moment van het evenement, geen idee hoe het presentatiedecor er nu exact uit zou komen te zien. En of je dat nou allemaal wel nodig had?

Kant-en-klaar
Aventiq heeft hier verandering in gebracht door van de meest voorkomende presentatievormen in theaters en locaties pakketten te maken. Het resultaat: kant-en-klare presentatiepakketten waarin mogelijkheden met techniek, een groot digitaal decor, screen design en interactiviteit samenkomen.

‘Er zijn verschillende pakketten samengesteld en tevens is er ook de mogelijkheid om interessante opties toe te voegen, zoals camera’s en video’s. De pakketten worden in Jip-en-Janneketaal omschreven en bovendien is er van ieder pakket een visual gemaakt zodat je meteen een duidelijk beeld krijgt hoe het er uit zal komen te zien. Aangezien de pakketten niet op maat hoeven te worden gemaakt, kunnen de pakketten worden aangeboden tegen een zeer scherp tarief’, aldus Aventiq over de presentatiepakketten. 

Meer informatie over de presentatiepakketten van Aventiq vind je op de website

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!