Back Back Nieuws

art'otel en 5&33 vieren eenjarig bestaan met Celebration Month

16 oktober 2014
‘Award winning’ art’otel amsterdam viert samen met restaurant / bar 5&33 haar eenjarig bestaan met een concept waar kunst, cultuur, eten en drinken samenkomen. art’otel amsterdam en 5&33 openden vorig jaar oktober hun deuren, recht tegenover het centraal station in Amsterdam. Om het eenjarig bestaan kracht bij te zetten is er een Celebration Month in het leven geroepen. De hele maand kunnen liefhebbers van food & drinks, muziek en kunst & design genieten van diverse evenementen die het unieke art & lifestyle concept onderstrepen

art’otel amsterdam en 5&33
art’otel amsterdam zette zichzelf afgelopen jaar op de Nederlandse kaart en schaarde zich in het rijtje van Amsterdamse tophotels. De combinatie van kunst, cultuur, design en hospitality toverden het hotel om tot een ware hotspot. Daarnaast ligt het hotel op de beste locatie die je in Amsterdam kunt vinden: midden in het centrale hart van Amsterdam. 5&33 Kitchen biedt een shared dining concept geïnspireerd op authentieke mediterrane smaken met een Italiaanse twist. De nadruk ligt op hoogwaardige, verse ingrediënten geserveerd in een unieke omgeving. 5&33 Bar, met regelmatig optredens van live DJ-sets, serveert onder andere cocktails. De 5&33 Lounge is perfect om te ontspannen en voor het lezen van kunst gerelateerde publicaties is 5&33 Library de plek. In het souterrain bevindt zich de state of the art 5&33 Gallery, die als kunstpodium dient en een platform is voor gevestigde en up & coming kunstenaars. Deze dynamische lifestyle combinatie zorgt voor het succes van art’otel en 5&33 en dat moet gevierd worden!

Celebration Month 
Tijdens de Celebration Month gaan art’otel en 5&33 nog een stap verder om de zintuigen van haar gasten te prikkelen. Een aantal highlights van de maand oktober zijn het uitgebreide programma tijdens het Amsterdam Dance Event en de maandelijks terugkerende Manday. Tijdens ADE bruist het art’otel van evenementen waarbij van 15 tot en met 19 oktober niet alleen het accent op muziek ligt, maar ook een leuke cross-over wordt gemaakt met cultuur, food en fashion. Tijdens de Manday op 20 oktober zal onder andere Barbara den Bak ‘how to stay fit’ tips geven en zullen er interessante gastsprekers aanwezig zijn. Er zal natuurlijk nog genoeg tijd over zijn voor networking, drinks en food.

Voor meer informatie over de verschillende evenementen ga naar 5and33.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!