Back Back Nieuws

Artishock zet bijzonder personeelsfeest neer

23 juni 2009
In een speciaal geplaatste tentenconstructie op de eigen scheepswerf vierde Damen Shipyards Gorinchem vrijdag 19 juni het feit dat roerganger Kommer Damen 40 jaar aan het hoofd van de onderneming staat. Daarnaast vormde het feest een groot dankjewel aan alle medewerkers voor hun enorme inzet. Artishock verzorgde de creatieve invulling, organisatie en communicatie. Onder de titel "In je element bij Damen!" speelden de oerelementen water, lucht, aarde en vuur op verrassende wijze een rol in de aanloop naar en tijdens het personeelsfeest.

 

Opdrachtgever Damen Shipyards, wereldwijd opererende marktleider op het gebied van scheepsbouw, ontving deze avond zo’n 1500 medewerkers en oud-medewerkers. De gasten werden ontvangen met percussiemuziek op materialen van de scheepswerf en een heerlijke welkomstcocktail. Vervolgens begon de ontdekkingstocht door de ruimten: water, lucht, aarde en vuur. Iedere ruimte had zijn eigen sfeer, decoratie, culinaire invulling en entertainment, passend binnen het concept “In je element bij DAMEN!”.

 

 

Een eigen glossy!

Ter ere van zijn 40 jaar ondernemerschap was door een speciaal Damen-redactieteam onder eindre-dactie en coördinatie van Artishock een unieke glossy ontwikkeld: de KOMMER. Deze werd tijdens het personeelsfeest feestelijk onthuld met een spectaculaire vuurwerkshow. De avond eindigde ook met vuurwerk, tussendoor waren er optreden van de sisters of soul Big, Black & Beautiful, DJ Element en DJ Miljuschka. Plus een geheim gehouden topartiest. Marco Borsato, samen met zijn voltallige band, zette een geweldige show neer, waarin al zijn grootste hits voorbijkwamen.

 

De opdrachtgever gaf aan uitermate in zijn element te zijn met het verloop van de avond en de hoge opkomst, bijna 100%...

 

Foto: Maikel Samuels

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!