Back Back Nieuws

Verkoop bedrijfsarrangementen SAIL 2010 officieel van start

19 februari 2009
Stichting Sail Amsterdam en Het Nautisch Evenementen Bureau uit Amsterdam hebben een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend voor SAIL 2010. Dat betekent dat het bureau, evenals in 1995, 2000 en 2005, het exclusieve recht heeft gekregen om alle commerciële vaartochten te organiseren tijdens Europa’s grootste nautische evenement. Daarmee is de verkoop van bedrijfsarrangementen tijdens SAIL 2010 officieel van start gegaan.

 

Daan Meijer, algemeen directeur van SSA, is blij met de samenwerking: “De uitstekende resultaten tijdens de voorgaande edities op nautisch, organisatorisch en financieel vlak hebben ons doen besluiten om ook weer voor de komende editie met het NEB in zee te gaan. Omdat een deel van de prijs van de arrangementen een vergoeding aan SSA omvat, levert deze overeenkomst een belangrijke bijdrage aan het kunnen realiseren van zo’n grootschalig nautisch evenement".

 

Paulus Mooyman, directeur van het NEB: “We hebben de beste schepen van diverse rederijen geselecteerd die ingezet gaan worden voor de verkoop van de bedrijfsarrangementen. Naast de commerciële doelstellingen hebben we met het bestuur en de directie van SSA bewust stilgestaan bij het type schepen dat we in gaan zetten. Deze vormen natuurlijk een belangrijk onderdeel van het aangezicht van SAIL op het water en we hebben dan ook rekening gehouden met de diversiteit en de uitstraling van de schepen waar we nu als eerste de markt mee gaan bedienen”.

 

SAIL Amsterdam 2010 vindt plaats van donderdag 19 tot en met maandag 23 augustus in Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!