Back Back Nieuws

The Ice Company introduceert ronde, mobiele ijsbaan in Nederland

21 december 2011
The Ice Company introduceert als eerste in Nederland de ronde, mobiele ijsbaan. ‘De sfeer en beleving van een ronde ijsbaan geeft echt het Nederlandse gevoel van ijs. Met sfeerverlichting en randactiviteiten naast de ijsbaan kun je een romantisch en sfeervolle beleving creëren’, vertelt Cees Lubbers van The Ice Company.

 

Koek & Zopie

Op dit moment wordt de ronde ijsbaan van Ice Company ingezet op Schiphol en Hengelo. Het Jan Dellaerplein, voor de terminal, op Schiphol is tot eind januari omgetoverd tot een winterparadijs, compleet met oliebollenkraam en koek & zopie. Iedereen kan gratis gebruik maken van de ijsbaan en schaatsen lenen om rondjes te draaien op het ijs. Sky Radio is hoofdsponsor en zorgt de hele periode voor muziek op de ijsbaan.

 

Winters Hengelo

De ronde ijsbaan in Hengelo staat nog tot en met 15 januari op de parkeercirkel voor het stadshuis. Tijdens Winters Hengelo kan de bezoeker alles doen wat bij de winter hoort; schaatsen, warme chocomel drinken, de gezelligheid opzoeken en zelfs een reis boeken in het tijdelijke reisbureau dat gevestigd is aan de ijsbaan. Dit evenement zorgt voor sfeer en gezelligheid rond de feestdagen in de binnenstad van Hengelo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!