Back Back Nieuws

P-Events breidt uit in Nederland met een nieuwe vestiging

25 januari 2012
P-Events opent vanaf 1 maart 2012 een tweede Nederlandse vestiging. “Aangezien onze Nederlandse klanten en medewerkers over het gehele land verspreid zitten, heeft P-Events gekozen voor een centraal gelegen vestiging in Wijk bij Duurstede. Dit alles om ervoor te zorgen dat de lijnen kort en helder blijven met de vertrouwde service en kwaliteit”, aldus P-Events.


Centrale punt

De hoofdvestiging Schijf zal haar huidige klanten blijven bedienen met de vertrouwde contactpersonen, en waar nodig ondersteuning krijgen uit de vestiging Wijk bij Duurstede. Ten aanzien van de werknemers zal P-Events Payrolling B.V. in Schijf het centrale punt blijven met betrekking tot de verloning van beide Nederlandse vestigingen.P-Events zal vanuit de vestiging in Wijk bij Duurstede eveneens de divisies P-Events Hostess Services en Horeca gaan coördineren.


Verschillende disciplines

Door de verschillende disciplines is P-Events in staat u zowel van personeel te voorzien gedurende het gehele traject van evenementen als de payrolling van uw eigen personeel te verzorgen. P-Events levert niet alleen in Nederland personeel, maar ook voor internationale evenementen kunnen zij, als gevolg van de buitenlandse steunpunten, snel gekwalificeerd personeel leveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!