Back Back Nieuws

Primeur op Miljonair Fair: 'De Librije op Reis'

20 november 2009
Theo Lens en Jonnie & Thérèse Boer presenteren op de komende Miljonair Fair hun eerste gezamenlijke initiatief onder het label Foodlab on Tour: ‘De Librije op Reis’. Restaurant De Librije wordt volledig nagebouwd; van de stoelen met het geborduurde logo tot en met de kroonluchter aan toe. Gasten kunnen er exclusief genieten van de culinaire topcreaties van Jonnie Boer, in de gastvrije ambiance van zijn etablissement en met de service van zijn zwarte en witte brigade.

 

De primeur van het nieuwe concept, dat in 2010 ook beschikbaar wordt voor VIP-events, wordt gepresenteerd op de Miljonair Fair van 11 tot en met 14 december.

 

Theo Lens, directeur van Foodlab en East Side Productions bedacht, samen met Jonnie & Thérèse Boer, het concept van ‘De Librije op Reis’. ‘Wij willen dit intieme restaurant voor exclusieve evenementen aanbieden’, verklaart Lens. ‘De Librije op Reis’ is nu voor het eerst te ervaren op de Miljonair Fair. Een absoluut unicum, de beleving en de kwaliteit van het restaurant en de gerechten zijn geheel in lijn met de hoge normen van Jonnie & Thérèse Boer en Theo Lens.

 

Culinaire hoogtepunten

‘De Librije op Reis’ serveert de gasten op de Miljonair Fair een smaakmakende serie couverts. Culinaire hoogtepunten uit de moderne en innovatieve keuken van De Librije. De volledige menu’s - inclusief de wijnarrangementen - zijn speciaal voor de Miljonair Fair samengesteld. Er zal met exclusieve producten gewerkt worden, maar uiteraard ook met streekproducten, de signatuur van Jonnie Boer, kortom: alsof de gast in Zwolle dineert.

 

Unieke samenwerking

Theo Lens en Jonnie & Thérèse Boer hebben besloten om hun krachten te bundelen, waardoor het label Foodlab on Tour ontstond. Onder dit label werken het cateringbedrijf van De Librije, Food on Tour en de innovatieve partycateraar Foodlab samen. Deze gezamenlijke expertise biedt daadwerkelijk ‘the best of both worlds’ en leidt tot een nieuwe standaard in professionele catering. De keuken van Food on Tour en de trendy event cateringexpertise van Foodlab vormen een perfecte – spraak- en smaakmakende – combinatie. Dankzij deze samenwerking worden alle zintuigen van de gasten op het allerbeste niveau verwend. Kortom, een totaalbeleving.

 

Ook voor VIP-events 

‘De Librije op Reis´ is het eerste initiatief van deze samenwerking. Met dit concept nemen wij de gasten mee op reis in een wereld van uitgelezen smaken en een unieke ambiance. Event organizer Theo Lens staat garant voor de gehele projectorganisatie van ‘De Librije op Reis’ en richt tevens een volledige exclusieve wijnbar in voor de Miljonair Fair. ‘Gasten kunnen hier van de amuses van Jonnie en de selectie wijnen van Thérèse genieten. Jonnie Boer is blij met het nieuwe concept, dat in 2010 via Foodlab on Tour te boeken is voor exclusieve evenementen. ‘Het is een zeer mooi concept voor top VIP-bijeenkomsten. Speciaal voor deze VIP evenementen zal na de Miljonair Fair ‘De Librije op Reis’ ingezet worden voor het bedrijfsleven om op locatie een culinaire beleving van topniveau te bieden.’

 

Tijdig reserveren!

Wie tijdens de Miljonair Fair van deze exclusieve gelegenheid gebruik wenst te maken, moet wel tijdig reserveren. Het restaurant kent, net als in Zwolle, een beperkte capaciteit. ‘De Librije op Reis’ kan maximaal veertig gasten tegelijk serveren. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen ontvangen wij onze gasten op vier verschillende tijdstippen, twee in de middag en twee in de avond.

Reserveren voor de beurs in december via deze website.

 

Voor een bedrijfsevenement op locatie via Foodlab on Tour.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!