Back Back Nieuws

Mark de Greeff vertrekt bij Evoluon Eindhoven

17 april 2012
Philips Electronics Nederland B.V. en Mark de Greeff hebben bekend gemaakt dat Mark de Greeff per 1 mei 2012 de organisatie gaat verlaten om een positie te gaan bekleden bij Eindhoven365, de nieuwe citymarketing organisatie van Eindhoven.

 

Commercieel Directeur

Mark de Greeff was sinds 2003 werkzaam voor de congres- en evenementenlocaties Evoluon Eindhoven en Groenendael Philips Management Training Center. Hij is gestart als Manager Operations en vervulde de laatste jaren in de rol van Commercieel Directeur.

 

Nieuwe fase in carrière

Mark de Greeff: ‘Na ruim acht prachtige jaren voor de Evoluon en Groenendael organisatie is het een mooi moment voor een nieuwe fase in mijn carrière. Ik kijk met veel plezier terug op een enorm dynamische periode, waarin we met het team de organisatie goed neergezet hebben voor de toekomst. Uiteraard wens ik daarin mijn collega’s het allerbeste toe!’

 

Geëigende bijdrage

Algemeen Directeur Hans den Dekker: ‘Mark heeft de afgelopen jaren een geëigende bijdrage aan de organisatie geleverd, waar wij hem erkentelijk voor zijn. Wij wensen Mark dan ook alle succes toe in zijn nieuwe rol bij Eindhoven365.’Congres- en evenementenlocatie Evoluon Eindhoven en conferentielocatie Groenendael Philips Management Training Center in Hilvarenbeek zijn eigendom van Philips Electronics Netherlands B.V.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!