Back Back Nieuws

Paul de Leeuw hoofdartiest Symphonica in Rosso 2007

15 april 2007
Na het grote succes van Symphonica in Rosso in 2006 met Marco Borsato, tien volledig uitverkochte shows met maar liefst 320.000 bezoekers, is besloten om van Symphonica in Rosso een jaarlijks terugkerend evenement te maken, met telkens een andere hoofdact. De komende editie met Paul de Leeuw als hoofdartiest.

Gisteren, zaterdag 14 april heeft Marco Borsato tijdens de uitzending van Mooi Weer de Leeuw het stokje overgedragen aan Paul de Leeuw. Zo zal hij op 3 november in het Gelredome in Arnhem met verschillende muzikale gastartiesten een spetterende show geven. Één van die gastartiesten zal Marco Borsato zijn.

Een aantal herkenbare elementen uit de reeks Symphonica in Rosso shows van vorig jaar zullen in de 2007 editie gehandhaafd blijven. Zo zal het grootse podium terugkomen en het symphonisch orkest ‘Guido’s Orchestra’ zal Paul de Leeuw begeleiden tijdens de show. Het rood van vorig jaar zal dit jaar gesymboliseerd worden door een ondergaande zon. De zon zal tevens symbool staan voor de nieuwe single van Paul de Leeuw ‘Blijf (Tot De Zon Je Komt Halen)’. Paul de Leeuw heeft van deze single ook een anthem versie gemaakt, die 27 april a.s. op single wordt uitgebracht. Daarnaast zal Paul de Leeuw net als Marco Borsato in 2006 een Italiaanse Medley zingen.

Symphonica in Rosso staat voor pure popmuziek gelardeerd met de warme klanken van een zeer toegewijd orkest. Guido’s Orchestra, een bijna 40-koppig Nederlands orkest bestaande uit uitsluitend jonge, getalenteerde mensen en Cor Bakker met zijn band zullen Paul de Leeuw begeleiden tijdens deze dynamische tour.

De kaartverkoop van het concert start op zaterdag 12 mei via de bekende Ticketservice adressen (grote postkantoren, 100 Free Record Shops, VVV’s en GWK-stationskantoren), 0900-3001250 (€ 0,45 p.m.) en www.ticketservice.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!