Back Back Nieuws

Akoestisch kerstfeest met Huub Hangop

10 december 2013
Huub Hangop verzorgt op dinsdag 24 december a.s. (kerstavond) in navolging van het succes van vorig jaar wederom een akoestisch kerstoptreden in Café De Moriaan te Roosendaal: Kerstfeest met Huub Hangop. Huub warmt je op voor de komende kerstdagen. Hij doet dit onder begeleiding van pianist Merijn Nelemans en met speciale gast: Rosanne de Wijs. Alles gaat akoestisch en Huub zal zelf op eigen wijze de akoestische gitaar bespelen.

Romantische kerst
Je ziet en hoort op kerstavond Huub Hangop, zoals de meesten hem nog niet kennen. Als een ware crooner zingt hij de sterren van de hemel. De mooiste en bekendste kerst-hits passeren de revue. Van White Christmas tot O Dennenboom.  Uiteraard zal Huub er ook voor zorgen dat er enige hilariteit en verwarring zal ontstaan (in ieder geval bij hemzelf). Het is ook niet uitgesloten dat hij één of meer van zijn eigen nummers ten gehore zal brengen, zoals Je wordt weer vent in de shoarmatent, Wat ben je lelijk van dichtbij of Hobbelpaard. Maar bovenal gaat het Huub dit keer om de romantiek. Een romantisch kerstfeest dus.

Merijn Nelemans
Pianist Merijn Nelemans, uit Bergen op Zoom, bekend van de band Stoot! en de Holland Show Band en hij is de vaste pianist van Frans Bauer, voor wie hij ook musical director is tijdens Frans’ live-shows. Saillant detail is dat Huub oom is van Merijn en dat Huubs oeuvre Merijn met de paplepel is ingegoten (door Huub zelf).

Rosanne de Wijs
Rosanne de Wijs is een up coming star. Deze uit Oudenbosch afkomstige actrice en zangeres studeert aan de MBO Theaterschool te Rotterdam. Ze speelt momenteel een hoofdrol in de succesvolle muziektheatervoorstelling Romeo en Juliet in de (meestal) uitverkochte Shakespearezaal van de Theaterschool te Rotterdam (t/m 20 december). Op kerstavond, 24 december, zingt ze met Huub een aantal kerstduetten en uiteraard enkele solonummers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!