Back Back Nieuws

ACS audiovisual solutions eerste Platinum sponsor MPI Nederland

16 september 2014
Met trots kondigt MPI Nederland aan dat ACS audiovisual solutions, Platinum sponsor is geworden voor een periode van 2 jaar. Hiermee maakt ACS na een betrokkenheid van inmiddels al 10 jaar als eerste de stap van ‘Gold’ naar ‘Platinum’ sponsor. Naast een uitgebreid pakket aan mogelijkheden ontstaat voor ACS zo een nog beter contact met de branche en intensievere samenwerking met MPI Nederland.

In de afgelopen periode hebben MPI Nederland en ACS goede gesprekken met elkaar gevoerd. Hieruit zijn afspraken gekomen die MPI naar een nog hoger niveau brengen. Zo zal ACS een actieve rol gaan spelen binnen de organisatie van de MPI NL Conference zodat MPI optimaal kan profiteren van de expertise van ACS en de aan ACS verwante bedrijven.

Samenwerking
De verbeterde samenwerking biedt ACS de mogelijkheid om zich actief te profileren binnen de branche en noviteiten, zoals nieuwe presentatie-oplossingen van het ACS label Eventresult, als eerste met de MPI leden te delen. ACS wordt binnen MPI vertegenwoordigd door Managing Director Jessica Ylstra en Werner Raben, Sales Manager.

European Business Awards 
Naast de uitgebreide samenwerking is MPI eveneens trots dat ACS één van de nationale winnaars is van de European Business Awards 2014/2015 in de categorie Innovatie. Samen met een geselecteerd aantal Nederlandse bedrijven gaat ACS door naar de tweede ronde in deze prestigieuze verkiezing van Europese bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van o.a. innovatie, duurzaamheid en bedrijfsvoering.

Foto: Photonic

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!