Back Back Nieuws

Accor Hotels gaat samenwerken met Ziggo Dome

03 april 2012
Accor Hotels Nederland gaat samenwerken met de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze nieuwste concertlocatie van Nederland aan de ArenA Boulevard opent in juni van dit jaar zijn deuren. Door de samenwerking kunnen bezoekers van het muziektheater, wanneer zij online hun ticket boeken, op eenvoudige wijze een hotelkamer reserveren in één van de Accor Hotels in Amsterdam.

 

Samenwerking

De samenwerking werd middenin de Ziggo Dome in wording, feestelijk beklonken door algemeen directeur Caro van Eekelen van Accor Hotels Nederland en David Kasten, Manager Memberships van Ziggo Dome. Met de samenwerking mikt Accor Hotels Nederland op concertgangers uit Nederland en het buitenland. Vooral mensen die ver moeten reizen hebben nu de mogelijkheid om een kamer te boeken in de nabijheid van de Ziggo Dome.

 

Geschikte hotels

Met name de Accor hotels Novotel Amsterdam City en Mercure Hotel Amsterdam Aan de Amstel liggen in de buurt van de nieuwe concertzaal. Zo kan men na een geslaagde avond uit snel ontspannen op de hotelkamer of nagenieten in het restaurant of de hotelbar. ‘Ik ben erg blij met onze samenwerking met de Ziggo Dome en kan niet wachten tot het eerste concert’, aldus algemeen directeur Caro van Eekelen van Accor Hotels Nederland.

 

Comfortabele hotelkamer

‘Door de concertgangers bij hun ticket meteen een comfortabele hotelkamer te bieden, maken wij hun avond uit compleet. In plaats van na afloop van het concert een lange reis naar huis te ondernemen, kan men in een aangename sfeer nagenieten. En een overnachting in Amsterdam is natuurlijk ook ideaal als men de volgende dag de stad wil bezoeken.’

 

Muziekbeleving

‘In de Ziggo Dome draait alles om livemuziek en entertainment; we willen hier onze bezoekers een ware muziekbeleving geven. Door onze samenwerking met Accor Hotels maken we het hun zo makkelijk mogelijk om een topavond te beleven’, aldus David Kasten, Manager Memberships van Ziggo Dome.

 

Foto: Christiaan Krop

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!