Back Back Nieuws

75-jarig jubileum Bakkerswereld in De Broodfabriek

17 oktober 2012
Toen Bakkerij Hus, de grootste broodfabriek in Nederland, opende waren vele brood- en banketbakkerijen zenuwachtig voor wat zou gaan gebeuren met de ambachtelijke bakker.
75 jaar later viert Bakkerswereld, het blad van Reed Business voor de Nederlandse brood- en banketbakkerij, haar jubileum in De Broodfabriek Expo & Event Center, voormalige Bakkerij Hus.

Jubilieumprogramma
De gasten, eigenaren en medewerkers van brood- en banketbakkerijen en –winkels, werden ontvangen met een heerlijke lunch. De lunch werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren CSM en Bakels. Het plenaire programma werd geopend in de Patria zaal door Harrie Leijten, hoofdredacteur van Bakkerswereld. Daarna werd er gediscussieerd en spraken sprekers over de toekomst, het heden en het verleden.


Gouden Bakkerswereld innovatiering
Tevens werd de gouden Bakkerswereld innovatiering uitgereikt. Uit de 36 brood- en banketproducten die ingezonden werden is de winnaar gekozen. Lucas Vermeulen van Bakkertje deeg uit Heusden heeft namens de Bakery Society de gouden Bakkerswereld innovatiering gewonnen met Meerbrood. Het brood is gebakken met algen.
Er werd nog lang na geborreld in de gezellige sfeer van De Broodfabriek op maandag 15 oktober 2012.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!