Back Back Nieuws

300 Spierzieke kinderen genieten een dag lang zonder zorgen

15 september 2014
De jaarlijkse Spieren voor Spierendag werd op 14 september georganiseerd in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Doel van de dag is om spierzieke kinderen én hun familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Belangeloze inzet
De stichting Spieren voor Spieren en haar partner Rocks ’n Rivers Outdoor & Evenementen, trakteerden 300 families (ruim 1.300 deelnemers) op een gratis avontuurlijke dag. Met 40 medewerkers en vrijwilligers zette Rocks ’n Rivers zich belangeloos in om de kinderen te vermaken. Daarnaast werden ook alle benodigde materialen gratis ter beschikking gesteld. Naast de vele attracties in het park, waren er veel extra activiteiten, die speciaal geschikt waren voor rolstoelers, zoals kruisboogschieten, animal mind en hoornrollen.

‘Wederom een schitterend gezicht om zoveel families een dag te bezorgen die ze normaal niet gauw zouden ondernemen. En wat een feest om de kinderen met een lach op hun gezicht bezig te zien met outdoor activiteiten. Dit is nu precies de reden waarom we een partner van Spieren voor Spieren zijn’, aldus directeur Martijn van Gool.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!