« vorige artikel | volgende artikel »

04-04-2012 - » event  » toeleveranciers  

De Boer Structures levert duurzame paviljoens voor Floriade 2012

De Boer Structures levert duurzame paviljoens voor Floriade 2012

De Boer Structures levert meerdere tijdelijke gebouwen voor het themaveld ‘Relax en Heal’ op de Floriade 2012 die op 5 april geopend wordt. Op dit bijzondere onderdeel van de Floriade zorgt De Boer voor het Publieksrestaurant, het Banqueting paviljoen en het Thema paviljoen.
 
Yin-yang-ervaring
‘Relax en Heal, opgezet in Aziatische sferen, brengt de bezoeker in balans met de natuur. Geneeskrachtige kruiden, theerituelen, een blotevoetenpad en spa-achtige sferen bezorgen iedere bezoeker een bijzondere yin-yang-ervaring’, aldus de Floriade.
 
Innovatief paviljoen Bloomin’Holland
Verder heeft De Boer met haar Delta Vista het paviljoen van Bloomin’Holland geleverd dat naast Villa Flora is gelegen. In dit innovatieve complex worden bezoekers geïnformeerd over innovaties in de sierteeltsector. In dit paviljoen staat de beleving van de meest recente en spraakmakende verbeteringen en vondsten op sierteeltgebied centraal.
 
Energiezuinig en duurzaam previewcenter
Eerder al leverde De Boer op de Floriade het Previewcenter dat gehuisvest is in een Spectrum-paviljoen. Dankzij ondermeer de hoge isolatiewaarde en optimale luchtdichtheid is de energieprestatie van het gebouw uitstekend en beschikt het over het energielabel A. De keuze voor de Spectrum sluit daarom aan bij de visie van de Floriade op een duurzame inrichting van het Floriade-terrein.
 
Vijfde Floriade voor De Boer
Vincent de Ridder, General Manager van De Boer Nederland, kijkt bijzonder uit naar de opening van de Floriade: ‘De Floriade is niet voor niets het grootste event dat we dit jaar in Nederland hebben. Het is een prachtige expositie die slechts één keer in de tien jaar voorkomt en wij zijn er trots op om er meerdere bijzondere paviljoens te mogen plaatsen. Het is overigens voor De Boer een mijlpaal want het is sinds de uitvoering van 1972 in Amsterdam nu de vijfde Floriade waarbij we betrokken zijn’.
 
De Floriade verwachten 2 miljoen bezoekers
De Floriade met als thema ‘het theater van de natuur’, beslaat een oppervlakte van 66 hectare. De wereld tuinbouwtentoonstelling kent vijf themavelden met ieder zijn eigen inrichting, beplanting en activiteiten. Ieder themaveld vormt op zichzelf een complete tentoonstelling. De Floriade verwacht minimaal 2 miljoen betalende bezoekers te verwelkomen en is daarmee het grootste Nederlandse evenement van 2012. Deze zesde editie van de Floriade duurt tot en met 7 oktober 2012.
 
Een volle agenda voor De Boer
Voor De Boer staan in 2012, naast de Floriade, diverse andere belangrijke projecten op het programma in Nederland zoals het KLM Open in Hilversum, TT in Assen en de Vierdaagse van Nijmegen. Ook internationaal is De Boer met haar tijdelijke accommodaties volop aanwezig bij de grootste internationale topsportevenementen die dit jaar onder meer in Londen en in Polen/Oekraïne worden georganiseerd. Verder bij bijvoorbeeld de prestigieuze Chelsea Flower Show die in mei plaatsvindt. Dankzij deze nationale en internationale opdrachten heeft de orderportefeuille van De Boer de hoogste stand bereikt in haar bestaan.


reageren? | doorsturen? « vorige artikel | volgende artikel »

» meer eventnieuws

» reacties

Er zijn nog geen reacties.

» Plaats een reactie

Je moet inloggen om te kunnen reageren (registreren).

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Reageer:
 
   

» Uniek voor de Zakelijke Markt


BOOKX, uw aanbieder voor groepen vanaf 10 personen bij Soldaat van Oranje – De Musical.


» Volg ons

High Profile Events is onder andere te volgen op:

 

nieuwe EVENTSMagazine over business events

Voor een proefnummer of 
een abonnement,
mail naar info@events.nl


» Nieuwsbrief ontvangen?

De wekelijkse EventFlash van High Profile Events over de evenementenbranche.

Meld uzelf aan voor de EventFlash.
aanmelden »
afmelden »

laatste EventFlash »
Vul hieronder uw gegevens in en meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
voornaam: »
achternaam »
bedrijfsnaam  
functie  
e-mailadres »
soort » html text
aanmelden voor » EventFlash
Eventflash: Special -
events Evenementen.
 
e-mail adres »
afmelden voor » EventFlash
Eventflash: Special -
events Evenementen
 
events.nl is een onderdeel van High Profile Events bv